Preporuke za LEGENDarno proleće

Untitled2

I ova sezona za proleće/ leto 2016 dokazuje da neki dezeni jednostavno nikada ne izlaze iz mode, kako za žene tako i za muškarce.

Izvor: PR

Postalo je nezamislivo da ne postoji barem jedna kolekcija sa prugicama, posvećena toplijim danima. Breton pruge svoje mesto i dalje čuvaju među minimalističkim trendovima, dok sa druge strane imamo nove generacije ovog dezena koji je sveprisutan.

Pored klasične teget ili crne kombinacije, dizajneri nam poslednjih sezona nude pruge različitih boja i debljine.

Očigledno je da mnogi muškarci vole ovaj dezen jer pruža velike mogućnosti kombinovanja i zato što, gotovo svaka kombinacija, čini da izgledate posebno. Stoga, uvek vam je potreban modni komad koji će biti nepogrešiv izbor za različite prilike i koji ćete lako uklopiti sa ostatkom autfita a pritom izgledati moderno.

Pamučni džemper na pruge je svakako must have za prelazni period a ukoliko ga ukombinujete sa džinsom dobićete savršenu kombinaciju, bilo da ste krenuli na posao, šetnju, izlazak ili pak popodnevnu kafu. Birajte klasiku, koja nikad ne izlazi iz mode.

Ukoliko je devojkama potreban autfit za manje formalne poslovne skupove, priredbe, večernja poslovna druženja, koktel sa kolegama, ili atraktivna kombinacija koja će ispratiti ceo radni dan, nepogrešiv izbor jeste – kežual smart.

Poslovni autfiti imaju prećutna pravila za dobijanje izgleda profesionalnosti i pristojnosti. Međutim, ništa vas ne sprečava da se poigrate sa dezenima, materijalima, bojama i aksesoarima, a da pritom sačuvate izgled pristojne biznis dame. Legend je u novoj sezoni obezbedio kompletan casual smart asortiman, sastavljen od modernih autfita, koji odišu trendom i smelošću.

Da li je vaš izbor dezenirana, neprovidna košulja zatvorene kragne sa vanvremenskim, uvek modernim modelom zvono pantalona? Ili je to možda jednostavan kroj haljine sa širokim bretelama koje pokrivaju ramena, u kombinaciji sa klasičnim trenčom?

Napravite sjajan izbor i izgledajte profesionalno, pristojno i verno svom stilu.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s